Maailma on saanut taas uuden alun.

Olemme tuhlanneet riittävästi luonnonvaroja, saastuttaneet riittävästi maata, ilmaa ja vettä, kohdelleet riittävästi kaltoin eläimiä, luontoa ja toisiamme.
Muutamat viime vuodet tai oikeastaan useampikin, on ollut tunne, että maailma on seonnut lopullisesti ja syöksee itsensä lopulliseen tuhoon. Uutisista osuu silmiin toinen toistaan karmeampia uutisia, joita ei voi edes uskoa. Mihin pahuuteen ja raakuuteen ihminen voi pystyä. Kaikki puhdistettava on vain tullut esiin lisääntyvän valon eli energian noston myötä. Puhdistettavaksi.

Vuosi 2018 on tuntunut siltä, että olemme saavuttaneet pisteen, jossa laiva radikaalisti kääntyy. Kutsuttiinhan tätä vuotta taikavuodeksi. Eikä suotta. Olemme saavuttaneet pisteen, jossa valon määrä on suurempi kuin pitkään aikaan, jos koskaan. Huonot uutiset lisääntyvässä määrin korvaantuvat hyvillä uutisilla. Uudet keksinnöt saavat ihmeitä aikaan ja ennen kaikkea ihmisten herääminen tekee muutoksesta totta. Halutaan rauhaa, puhdas luonto, jatkumo luonnonvaroille, eläimille heidän oikeutensa ja jatkumo ylipäätään hyvälle elämälle, kaikille.

Yhtenä suurena dynamona tässä muutoksessa on ollut energioiden tasapainottuminen. Tästä näkyvimmin esillä on olleet globaalit kampanjat, kuten Me Too -kampanja. Naiseutta on nostatettu voimalla ja kilpailemisen sijaan naiset alkavat suurissa määrin tukea toisiaan. Emme hae enää hyväksyntää emmekä arvonantoa enää ulkopuoleltamme, vaan kaivamme sen itsestämme. Feminiinienergia on puhdasta rakkautta, joka tullessaan samanarvoiseksi maskuliinienergian kanssa luo aitouden harmonian sukupuoleen katsomatta.

Kaunista ja onnellista uuden maailman alun vuotta!