Kaukohoitona tehtävä intuitiivinen energiahoito

30 min / 30€

60 min / 60€

Hoidon jälkeen saat lyhyen raportin hoidon kulusta.

Jokainen energiahoitaja on uniikki, kuten jokainen ihminen ja sinulle sopivan kanavan tunnet omalla intuitiollasi. Energiahoidot ovat täysin yksilöllisiä, niin hoidettavan, kuin hoitajan suhteen, eli kukin tekee juuri sen tehtävän kuin on tarkoitus. Teen kanavoituja energiahoitoja (kaukohoitoina tällä hetkellä), jossa otan yhteyden hoidettavan energiakehoon sovittuna ajankohtana ja toimin kanavana universaalin energian ja hoidettavan välissä. Hoidon ajaksi voit varata itsellesi rauhallisen hetken vain olla tai voit puuhata omia askareitasi. Sillä mitä teet hoidon aikana ei ole vaikutusta energian vastaanottoon, siihen riittää, että mielessäsi annat luvan hoidolle.

Ajanvaraus

sähköpostilla: maria@hyvinvoinninhelmi.fi

Puhelimitse: 040-1484762 (viesti tai soitto)

tai laittamalla viestin Facebookin kautta

https://www.facebook.com/hyvinvoinninhelmi/

Energiahoidot

Tunnetuin hoitomuoto on ehkä Reiki hoito, mutta yleisesti voidaan puhua energiahoidoista. Energiahoidolla tuetaan hoidettavan matkaa omalla polulla. Tasapainotetaan, puhdistetaan ja tuodaan tietoisuuteen kenties oman elämän työkaluja. Hoidoissa voidaan keskittyä kehon energiakeskuksiin, eli chakroihin tai hoito voidaan tehdä täysin kanavoituna, eli hoitaja toimii välikappaleena universaalin energian ja hoidettavan välissä.

Energia ei katso aikaa, eikä paikkaa. Olet ehkä ollut joskus tilanteessa, missä ajattelet ystävääsi ja hetken kuluttua hän jo sinulle soittaakin. Samalla tavalla energiahoitaja ottaa sinun energiakehoosi yhteyden. Energiaa voidaan välittää niin lähellä kohdetta, kuin matkan päästä pelkällä aikomuksella. Energia virtaa kaikessa ja sillä voidaan hoitaa niin ihmistä, eläintä, luontoa, kuin virrattaa omaa aikomusta maailmassa vallitseviin olosuhteisiin. Energialla ei ole rajoja.